Se încarcă aplicația…

Deconectarea unui magazin WooCommerce

Oprești legătura magazinului și păstrezi datele pentru consultare.

  1. Din Conexiuni, verifică magazinul și deschide Deconectează magazinul. Confirmă oprirea numai după ce ai verificat operațiunile pe care le mai ai de finalizat.
  2. Datele preluate în Fluxe rămân disponibile până la ștergerea definitivă. Pentru eliminarea lor, folosește separat pagina de ștergere a conexiunii deconectate.

Resurse conexe

Exemplu practic

Oprești temporar legătura magazinului Atelier U2 după verificarea operațiunilor în curs. Confirmi Deconectează magazinul și păstrezi datele preluate pentru consultare. Deconectarea și ștergerea definitivă a evidenței sunt acțiuni separate.

Întrebări frecvente și rezolvări

După deconectare mai văd comenzile în Fluxe. Este normal?

Datele preluate rămân pentru consultare până la ștergerea definitivă. Verifică starea conexiunii pentru oprirea legăturii. Dacă urmărești eliminarea evidenței locale, exportă întâi datele necesare și folosește separat fluxul de ștergere al conexiunii deconectate.

Testul conexiunii reușește. Înseamnă că toate datele sunt sincronizate?

Testul verifică accesul conexiunii în acel moment. Controlează separat rezultatul sincronizării și datele preluate pentru comenzi ori produse. După schimbarea cheii, deconectare sau ștergere, verifică starea conexiunii înainte de orice operațiune în magazin.

Cod QR protejat

Trimite PIN-ul separat de QR. Linkul expiră și se blochează după 10 PIN-uri greșite. Îl poți revoca de aici. Un QR nou îl anulează pe cel anterior. Modificarea sau ștergerea documentului invalidează accesul. Un destinatar autorizat poate păstra o copie descărcată.

Un QR nou va anula accesul prin QR-ul anterior.